Media Hub Kragujevac zahteva brzu reakciju nadležnih

Media Hub Kragujevac izražava punu podršku i solidarnost sa kolegom Nenadom Živadinovićem, na čijem je automobilu juče razbijena šoferšajbna. Policiju, kojoj je ovaj slučaj odmah prijavljen, pozivamo da što pre pronađe počinioce i utvrdi da li je ovaj vandalizam u vezi sa poslom koji Živadinović obavlja.

Novinar portala Ritam grada, na parkingu zgrade u kojoj živi, u utorak 20. novembra, u kasnim večernjim satima, zatekao je svoj automobil sa razbijenom šoferšajbnom, dok su ostala parkirana vozila, kako svedoči, bila bez ikakvih oštećenja. Da li je reč o slučajnom izgredu ili je ovo još jedan u nizu različitih napada kojima su izloženi novinari u Srbiji, trebalo bi da utvrdi istraga koju je policija pokrenula nakon izvršenog uviđaja.

Svakako, alarmantna je već sama činjenica da je na parkingu stambene zgrade, na prometnoj lokaciji, u jednom od najvećih kragujevačkih naselja, oštećen samo automobil čiji je vlasnik novinar. Zbog toga apelujemo na nadležne da javnost što pre obaveste o rezultatima istrage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.