Sertifikati za najvrednije

Na kraju uspešno savladane obuke, najvrednijim polaznicima smo dodelili potvrde o učešću u novinarskim radionicama, u okviru projekta „Mladi novinari za odgovornu profesiju“, koji je realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja.

Razgovarali smo o očekivanjima i postignutim rezultatima, analizirali radove nastale u okviru projekta, čuli nove ideje i predloge naših polaznika za buduću saradnju.

Udruženje Šumadijski centar za građanski aktivizam Res publika, realizacijom ovog projekta steklo je dragoceno iskustvo u radu sa mladima, dobilo puno elana, pozitivne energije i ohrabrenja da nastavi sa radom u oblasti kreiranja i sprovođenja omladinskih politika.

Dobili smo priliku da u radu sa učesnicima u projektu sagledamo kako se mladi informišu, doživljavaju medije, tumače medijske sadržaje i donose svoj vrednosni sud, što će nam biti od velikog značaja u daljem radu i planiranju budućih aktivnosti.

Uvažavajući stavove polaznika naših novinarskih radionica nastojaćemo da osmislimo nove programe i projekte, u okviru kojih bi mogli da ponovimo saradnju, nadogradimo postojeća znanja, podignemo njihove profesionalne kapacitete, a istovremeno i kapacitete naše organizacije.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.